20120429

SUNDE SNACKS

Æblechips med kanel.


Ristede mandler vendt i kakao.

Jeg er et af de mennesker, der ikke kan lade være med at spise alle mulige snacks hele tiden. Jeg spiser, når jeg keder mig - groft sagt. Da det jo ikke ligefrem er super sundt at spise müslibarer og lignende hele tiden, så har jeg fundet nogle fremragende (og sunde!) alternativer - æblechips med kanel og ristede mandler vendt i kakao. Begge snacks smager super lækkert, og de er perfekte til den lille sult, eller til hvis man er på farten. Hvilke snacks spiser I?

6 kommentarer:

 1. Spiser ikke rigtig snacks.. Men jeg spiser vindruer engang imellem og jeg nyder også engang imellem et lille stykke chokolade (helst over 70 %) :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Vindruer er skam også godt! Uh ja, mørk chokolade er også rigtig godt! Og man synder jo faktisk ikke rigtigt, hvis man spiser mørk chokolade - det skulle jo være sundt ;-) En true win-win situation!

   Slet
 2. Mums det ser godt ud, Pernille!

  SvarSlet
 3. Ser lækkert ud! :-)
  Og fed blog du har!
  Er selvfølgelig blevet fast læser, måske du vil tage et kig forbi min?<3

  Knus
  http://emma-tjoernelund.blogspot.com/

  SvarSlet
 4. Lækkert med æblechips! Har selv tænkt på at lave sådan nogle, måske man skulle prøve at tage chancen. God inspiration. Synes det er en super dejlig og enkel blog du har, den minder faktisk lidt om min.
  Jeg er ny fast læser hos dig, så håber du får tid til at kigge forbi min blog også (-:
  //Laura

  laura-lander.blogspot.com

  SvarSlet